חגיגה מקסיקנית  לתבשיל המקסיקני המפורסם בטעמים חזקים וכמובן בגרסה הטבעונית

מרכיבים

500 גר טחון פרפקט

1 בצל סגול קצוץ

4 שיני שום שבורות

1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות

2 גזר ביינוני חתוך לקוביות

2 קופסאות פלאם טומטו ( עגבניות תמר שלמות קלופות)

200 גרם שעועית שחורה מוכנה

200 גרם שעועית אדומה מוכנה

1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק

3 יח בצל ירוק

1/4 לימון סחוט

2 כפות כמון

1 כף פפריקה מתוקה מעושנת

1 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות רסק עגבניות

1 צרור כוסברה

1 כפית סוכר

1 כפית מלח גס

אופן ההכנה

לטגן את הבצל והגזר עד להזהבת הבצל להוסיף את שאר קוביות הירקות והשום ולטגן כ 3-4 דקות, להכניס את הפרפקט מיקס טחון ולפורר עם מזלג.

להוסיף את הפלאם טומטו, שעועית שחורה ושעועית אדומה לתבל בכל התבלינים כולל הלימון והרסק

לבשל על אש בינונית כשעה. לאחר  שמוכן לסגור את הלהבה ולהוסיף את הכוסברה הקצוצה והבצל הירוק

להמתין כ 10 דקות לפתיחת טעמי הכוסברה

בתאבון

מומלץ ליד טורטיות, גוואקמולי, פריחולס, סלסה:)